11.12.2008

En huseier på Hovet har klart å henge opp lilla neonlys som sin julepynt… Legg merke til det flotte gjenskinnet fra snøen rundt..

Vist 1360 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

For og være helt ærlig, så er jeg enig med deg Kim. Når folk bekler huset sitt med lys, røde og mange andre farger. Men ingenting er tristere enn folk som ikke har noen ting, ikke så mye som en lysende julestjerne. Det er en trist jul det, God Jul alle sammen.

Hei og god jul, ja! Jo det er jeg nok helt enig med deg i Atle, julelys er helt ok i små søte juletreformede grantrær… men de må være hvite. Legg merke til hva jeg skrev om disse lysene “Jeg syntes det er koselig med noen søte hvite lys som klamrer seg fast til et juletreformet grantre i hagen jeg altså. Har selv vært ute i kveld og dandert en bitteliten Tuja med noen små søte lys. Det blir litt stemning av slikt nå som nysnøen legger seg som en behagelig dun dyne over herligheten”

Men lilla neonlys som tar nattesøvnen fra en halv bydel og skaper trafikkaos er litt vel overdrevet. Har store planer om å ta med meg en godkjent avbiter og klippe lys nå på nyåret. Savner en god natts søvn…

Vel, vel… vi feitinger liker også å… eh…tja… provosere litt…

Ha en særdeles god en!

JuleKim

…Har akkurat brendt opp de blå Neonlysa.
De skinte i de vakreste farger da flammene tok dem.
Selv guttungen på 10 år undret seg over flammende nydlige farger.
:-)

Kim (7 bilder)

 

Bildesamlingen (8 bilder)

 
Annonse

Nye bilder